Quad Comfort Pelletkazán 10kW

1843000 Ft az ár a 27% áfát tartalmazza

Compare

Leírás

A Quad Comfort Pelletkazán 10kW kis kazánházzal rendelkezők számára tervezték. A kazán kompakt méretei lehetővé teszik egy kisseb helyiségben történő beépítést. A Quad Comfort Pelletkazán 10kW másik előnye a kazánon található pellet tartály. A hőcserélő kialakítása lehetővé teszi a kazán magas hatásfokának fenntartását kis méretei ellenére. Alacsony fűtési teljesítménytartományban is tökéletesen működik, nagyon energiatakarékos. Csendes működés, nagy megbízhatóság és az égési intenzitás folyamatos szabályozása jellemzi. Ráadásul környezetbarát is.

A Quad sorozatú pelletkazánok 5. osztályúak a PN EN 303-5:2012 szerint! Szabvány a szilárd tüzelésű kazánokhoz kézi és automatikus tüzelőanyag-töltéssel, 500 kW névleges teljesítményig. A kazánokat a hőhatékonyság és a környezetbe történő káros anyagok kibocsátása alapján osztályozza. Ez a termék ECODESIGN tanúsítvánnyal is rendelkezik, így az energia és az üzemanyag fogyasztás hatékonyságával hozzájárul a levegő minőségének javításához!

Quad Comfort pellet kazán részei

Quad Comfort pellet kazán részei

A hőcserélőt a tüzelőanyag-tartállyal, az égő- és a kazán automatizálásával integrálták, hogy egy teljes „fűtési rendszert” hozzanak létre. A kemence kamra henger alakú, és egy rotációs pelletégőfejjel van felszerelve, amely sokféle biomassza elégetésére alkalmas.

Kipi pellet égőfej működése

Kipi pellet égőfej működése

A quad comfort pellet kazánok 10 kW, 15 kW, 20 kW, 25 kW és 30 kW teljesítménnyel kaphatók.

A modern technológiának köszönhetően a készülék kényelmes használatot biztosít. Kiváló alternatívája az olyan üzemanyagoknak, mint a szén, olaj vagy gáz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.