Ventura légfűtő pellet kazán 9-30kW

3190500 Ft az ár a 27% áfát tartalmazza

Engedélyezett utánrendelésre

Compare

Leírás

A VENTURA légfűtő pellet kazán modern kialakítása mellett elsősorban a háromjáratú, ellenáramú és keresztáramú hőcserélő, valamint a hőcserélőn keresztül egyenletes levegőelosztás jellemzi . Ezeknek a megoldásoknak a kombinációja biztosítja a legmagasabb hatékonyságot a légfűtésben a piacon eddig kapható készülékekhez képest. A fűtőberendezés forgó rotációs pellet égőt használ, amely lehetővé teszi a nagyon jó égési paraméterek és az alacsony emissziós tényező fenntartását. Az egész készüléket a könnyű kezelhetőség jellemzi, köszönhetően a hőcserélőhöz való egyszerű hozzáférésnek. A készülék megbízható automatikus hamueltávolító rendszert is használ. A hamut egy speciális tartályba gyűjtik, amelyhez a felhasználó könnyen hozzáférhet. Az öntisztító rotációs pellet égő és az égéstérből történő automatikus hamueltávolító mechanizmus kombinációjának köszönhetően jelentősen meghosszabbodott a készülék karbantartásmentes működésének ideje.

Felépítése:

Ventura légfűtő pellet kazán felépítése

A kazán egy innovatív forgó égésterű rotációs pellet égőfejet tartalmaz!

A légfűtő pellet kazánt felhaszálhatjuk agrár létesítmények, csarnokok, egyházi létesítmények, műhelyek fűtésére.

A légcsatornázott fűtési rendszerek hatékonyan látják el a létesítmények fűtését. A megfelelően kialakított rendszer a friss levegő után pótlásáról is gondoskodik.

Az állítható levegőkimenet lehetővé teszi, hogy a hőáramot bármilyen irányba irányítsa. A termosztatikus szabályozók használatának köszönhetően a levegőt úgy lehet elosztani, hogy akár 4 helyiség mindegyike független hőmérsékleten maradjon fenn. A készüléken lehetőség van az ajtónyitás irányának megválasztására – balra vagy jobbra, ami megkönnyíti a készülék adott helyiséghez való igazítását. Ezenkívül a teljes kialakítás megkönnyíti a tisztítást és szervizelést , ami minimálisra csökkenti a készülék szervizelésének idejét. Lehetőség van arra is, hogy a fűtőtest teljes recirkulációval készüljön, ami ráadásul csökkenti a fűtési költségeket.

Műszaki adatok

Teljesítmény 
A
B
C
D
E
F
G
H
9-30 kW
1280 mm
635 mm
1330 mm
1742 mm
1260 mm
735 mm
154 mm
315 mm

Hol alkalmazzuk a Ventura légfűtő pellet kazánt

                                                   Csarnok és raktár fűtés

 

 

Autó szervizek fűtése

                                                                          Templomok fűtése

Üvegházak fűtése

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.